Web Analytics Made Easy - Statcounter

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

جواد عزتی متولد ۲۰ دی ۱۳۶۰ در تهران است. جواد عزتی از بازیگران توانای عرصه تئاتر،سینما و تلویزیون است.جواد عزتی فارغ‌التحصیل تئاتر از هنرستان سوره است و این روزها ستاره بی بدیل نمایش خانگی شده است. جواد عزتی توانست در کنار رضا عطاران در فیلم هزارپا رکورد فروش فیلم در ایران را به طرز قابل توجهی بالا ببرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جوادعزتی در سریال زخم کاری توانسته به خوبی بدرخشد.

 

فاصله سنی جواد عزتی و همسرش چقدر است؟ + عکس

جواد عزتی و همسرش مه لقا باقری یکی از زوجهای هنری مشهوری هستند که در ادامه اشاره ای به اختلاف سنی این زوج خواهیم داشت.

جواد عزتی و همسرش مه لقا باقری از زوج های جوان دنیای هنر هستند که زندگی مشترک خود را از سال ۱۳۸۵ آغاز نموده اند. این زوج هنری که هر دو از بازیگران سینما ، تلویزیون و تئاتر هستند از طریق فعالیت بازیگری با یکدیگر آشنا شده و ازدواج کردند.

جواد عزتی که این روزها یکی از سوپراستارهای عرصه بازیگری در کشورمان است در چند پروژه مشترک با همسرش نقش آفرینی کرده و سریال زخم کاری آخرین فعالیت این زوج می باشد.یکی از نکات قابل توجه و پرحاشیه در زندگی این زوج اختلاف سنی آنها با هم است.

 

 

جواد عزتی بیستمین روز از دی ماه سال ۱۳۶۰ متولد شد و همسرش مه لقا باقری هم متولد خردادماه سال ۱۳۶۰ و چند ماه از آقای بازیگر بزرگتر می باشد.

ماجرای آشنایی جواد عزتی و همسرش 

جواد عزتی در یک تئاتر به کارگردانی مه لقا باقری با او آؤنا شده و همین آشنایی به ازدواج این دو هنرمند ختم شد.

جواد عزتی بازیگر مطرح سینما و تلویزیون فعالیت خود را با تئاتر آغاز کرد و با سریال قصه های شبانه سعید آقاخانی در سال ۱۳۸۱ به تلویزیون راه یافت. نقش آفرینی او در سریال های مختلف و نقش «بابا اِتی» در سریال قهوه تلخ باعث شهرت بیشتر او شد.

جواد عزتی یکی از بازیگران مستعد و پرکار این روزها است که با بازیهای درخشان خود در عرصه های طنز و جدی، به عنوان یکی از بازیگران موفق دنیای هنر شناخته می شود.

مه لقا باقری همسر آقای بازیگر فارغ التحصیل کارگردانی تئاتر است و تئاترهای بسیاری را به روی صحنه برده است. او در سریال قهوه تلخ ، باغ مظفر، دردسرهای عظیم، زخم کاری و فیلم سینمایی موفق «شنای پروانه» با همسرش همبازی بود.

این زوج هنری در فیلم شنای پروانه نقش زن و شوهر را ایفا می کردند.

درخشش جواد عزتی

جواد عزتی از آن دسته بازیگرانی است که در سال‌های اخیر می‌توان گفت خودش را به عنوان یکی از بهترین بازیگر‌های حال حاضر سینما معرفی کرده است. بازیگری که ابتدا خودش را با فیلم‌ها و سریال‌های طنز به مخاطبش خود را نشان داد و حالا بازیگری است که از پس هر نقشی برمی‌آید.

 عزتی بازیگری را از ۱۵ سالگی و تیاتر شروع کرد و بعد از شش سال با بازی در مجموعه‌ی «قصه‌های شبانه» به کارگردانی سعید آقاخانی به تلویزیون راه پیدا کرد. بازی او در نقش بابا اِتی قهوه‌ی تلخ، لطیف دردسر‌های عظیم یا منصور فیلم هزارپا به شدت پررنگ و فراموش نشدنی است و حالا در جدیدترین بازی خود در زخم کاری باز هم نشان داده که هم چنان می‌تواند یکی از بهترین بازیگران سینما و سریال ایران باشد.

بازیگری را در تئاتر آموخت و با فیلم طلا و مس ساخته همایون اسعدیان پا به سینما گذاشت. در چندین فیلم سینمایی ماجرای نیمروز، اکسیدان، لاتاری و هزارپا بازی کرد که در تاریخ اکران خود جز پرفروش‌ترین فیلم‌های سینمای ایران بوند. در این سال‌ها اثبات کرده است که چه نقشی به او بدهند تفاوتی ایجاد نمی‌کند و می‌تواند از پس نقش‌های مختلف بربیاید.

او تا کنون سه بار نامزد دریافت جایزه سیمرغ بلورین از جشنواره فیلم فجر شده‌است و توانسته جوایز داخلی و بین‌الملی مختلفی را از آن خود کند. با هم چند بازی او در فیلم‌های مختلف را مرور می‌کنیم.

طلا و مس

بازی جواد عزتی در طلا و مس اولین بازی او در سینما است. فیلمی که همایون اسعدیان در سال ۱۳۸۹ آن را ساخت. این فیلم داستان سیدرضا طلبه‌ای که به تازگی با خانواده‌اش به تهران آمده، تا در کلاس‌های استاد اخلاقی که وصف او را بسیار شنیده‌است شرکت کند. اما متوجه بیماری اسکلروز چندگانه همسرش زهرا می‌شود و به ناچار برای تهیه هزینه درمان او تغییراتی در شیوه زندگی‌اش می‌دهد.

هزارپا

فیلم هزارپا به کارگردانی ابوالحسن داوودی در سبک کمدی ساخته شد و هنوز هم دومین فیلم پرفروش تاریخ سینمای ایران است. داستان این فیلم درباره رضا نیازی با بازی رضا عطاران و دوستش منصور که جواد عزتی نقش آن را بازی می‌کند، است. رضا نیازی از طریق مادرش متوجه می‌شود که دختر صاحب کارش الهام نذر کرده‌است که با یک جانباز ازدواج کند.

به‌همین دلیل رضا که در تصادف پای خود را از دست داده تصمیم می‌گیرد خود را به دختر نزدیک کند تا بتواند با او ازدواج کند. رضا وارد آسایشگاه جانبازان می‌شود که دختر مدیر آنجاست. جواد عزتی برای بازی در این فیلم نامزد بهترین بازیگر مرد در جشن حافظ شد.

ماجرای نیمروز

ماجرای نیمروز فیلمی به کارگردانی محمدحسین مهدویان است که فیلمنامه‌اش توسط محمدحسین مهدویان و ابراهیم امینی نوشته شده است. این فیلم در سی و پنجمین دوره جشنواره فیلم فجر برنده سیمرغ بلورین بهترین فیلم جشنواره، سیمرغ بلورین بهترین فیلم از نگاه ملی و سیمرغ بلورین بهترین فیلم از نگاه تماشاگران شد.

موضوع این فیلم به ترور‌های سازمان مجاهدین خلق ایران در سال ۱۳۶۰ و اتفاقات بعد از عزل ابوالحسن بنی صدر می‌پردازد که منتقدان بسیاری هم داشت. عزتی برای این فیلم نامزد بهترین بازیگر نقش مکمل مرد در جشنواره فیلم فجر شد.

زخم کاری

زخم کاری در شبکه نمایش خانگی به کارگردانی محمدحسین مهدویان ساخته شده است. سریالی که نقش اول آن را جواد عزتی بازی می‌ند و حواشی هم داشت. قسمت هفتم این مجموعه به دلیل عدم تفاهم عوامل تولید و تیم نظارت توقیف شد و سپس بعد از چهار روز پخش شد.

همچنین کارگردان این سریال که به کارگردانی درون ساختار معروف است معترض به سانسور شد. پخش قسمت نهم این مجموعه در ۸ مرداد توانست ۲۰ میلیون و ۴۲۰ هزار دقیقه تماشا به ثبت برساند و رکورد پیشین برای هم‌گناه با ۲۰ میلیون و ۱۷۰ هزار دقیقه را بشکند.

انتقاد روزنامه جوان از سریال جدید جواد عزتی/  تک‌تک شخصیت‌ها سیگار می‌کشند

روزنامه جوان نوشت: اواخر دهه ۸۰ استعمال دخانیات در تلویزیون ایران ممنوع شد و این یک فرهنگ‌سازی درست و مناسب برای جلوگیری از افزایش دخانیات در ایران محسوب می‌شد، به طوری که حتی فیلم‌ها و سریال‌هایی با موضوع اعتیاد نمی‌توانستند سیگار کشیدن یا استعمال مواد مخدر را به طرزی که ترویج‌کننده باشد، نشان بدهند.

اواخر دهه ۸۰ استعمال دخانیات در تلویزیون ایران ممنوع شد و این یک فرهنگ‌سازی درست و مناسب برای جلوگیری از افزایش دخانیات در ایران محسوب می‌شد، به طوری که حتی فیلم‌ها و سریال‌هایی با موضوع اعتیاد نمی‌توانستند سیگار کشیدن یا استعمال مواد مخدر را به طرزی که ترویج‌کننده باشد، نشان بدهند. اساساً این فرهنگ‌سازی توانست تأثیرگذار باشد، اما با پیدایش سریال‌های شبکه خانگی این فرهنگ‌سازی با شکست مواجه شد. آثاری در این شبکه ساخته شدند که شخصیت‌های منفی و مثبت سیگار به دست بودند، اما نکته مهمی که باعث شد این یادداشت نوشته شود سریال زخم کاری به کارگردانی محمدحسین مهدویان است. برای نوشتن درباره کیفیت این سریال باید چند قسمت دیگر صبر کرد، اما مهم‌ترین و منفی‌ترین بخش آن تأکید زیاد بر استعمال دخانیات و ایضاً مواد مخدر و مشروبات الکلی است، البته بدیهی است که نمی‌توان به طور کلی ارجاع به این مسائل را حذف کرد، اما تأکید بیش از حد و بی‌مورد روی آن نیز رویکرد غلطی است.

پیشتر کشیدن سیگار در فیلم‌ها و سریال‌ها مختص کاراکترهای مثبت بود، اما با حساسیت‌هایی که ایجاد شد به مرور سیگار روی لب کاراکترهای منفی قرار گرفت و این باعث می‌شد مخاطب نوجوان درک کند سیگار مختص آدم‌های منفی است و سراغ آن نرود، اما در دهه کنونی با پایین آمدن سن مصرف دخانیات در ایران که مسبب آن هم همین فیلم‌ها و سریال‌هاست، کارگردانان باید چاره‌ای دیگر در نشان دادن سیگار در دست شخصیت‌های آثارشان در نظر می‌گرفتند، همان طور که می‌دانید رسانه فرهنگ‌ساز است.

آنچه در رسانه نشان داده می‌شود اگر منفی باشد می‌تواند تأثیر مخرب در جامعه داشته باشد. اساساً در حال حاضر سریال‌های شبکه خانگی یا فیلم‌های سینمایی با این عنوان که دیدن این سریال برای افراد زیر ۱۵ سال توصیه نمی‌شود، شروع می‌شوند و بعد از آن تهیه کننده و کارگردان فکر می‌کنند با توجه به این توصیه قطعاً افراد زیر ۱۵ سال این سریال‌ها را تماشا نمی‌کنند، اما در شرایط کنونی که شبکه‌های ماهواره‌ای بعد از مدت کوتاهی از پخش سریال در پلتفرم‌ها به طور غیرقانونی سریال‌ها را نشان می‌دهند، چگونه می‌توانیم انتظار داشته باشیم افراد زیر ۱۵ سال این سریال‌ها را نبینند؟ آیا زنگ خطر جامعه ما فقط برای افراد زیر ۱۵ سال است؟

در چهار قسمتی که از زخم کاری پخش شده است در هر قسمت تک‌تک شخصیت‌های آن سیگار می‌کشند، در هر سکانس به طور ناخودآگاه فارغ از اتفاق منطقی یا دراماتیکی سیگار آتش می‌زنند و، چون توازن آدم‌های منفی و مثبت وجود ندارد، این آفت را خنثی نمی‌کند. جالب است حتی کارگردان تابوشکنی می‌کند و نشان می‌دهد پسر جلوی پدرش سیگار می‌کشد و در قسمت بعد می‌بینیم که پدر با همان قاعده سنتی مبتذل با یک زیرپیراهنی کنار بساط تریاک نشسته است! یا در ادامه بحث خرید تریاک ناب و مشروبات الکلی می‌شود، قطعاً این گونه رفتارها در جامعه وجود دارد، اما در رسانه نباید همه چیز آنقدر صریح و شفاف نشان داده شود، درست است که تا اینجای زخم کاری تمامی شخصیت‌های آن خاکستری یا شبه‌منفی هستند و این هم جزو نقاط منفی سریال است، اما اگر نگاهی به فرامتن سریال داشته باشیم، درک خواهیم کرد که هر کدام از بازیگران این سریال می‌توانند طرفداران خاص خودشان را داشته باشند. جوانی که جواد عزتی را دوست دارد، قطعاً از نوع رفتار او در سریال برداشت‌هایی دارد و فکر می‌کند، چون جواد عزتی به عنوان شخصیت اول سریال در ایجاد هر واکنشی سیگار می‌کشد، او هم باید همین کار را انجام بدهد و این تبدیل به ضداخلاق می‌شود، البته ناهنجاری فقط به استعمال دخانیات محدود نمی‌شود و پرخاشگری ناصر با پدرش و نیز نوع رابطه سمیرا با مالک و مهم‌تر از آن رابطه سمیرا با نعمت که همچنان بعد از چهار قسمت نامشخص مانده، نشانه‌ای از بی‌اخلاقی فرهنگی و نامتوازن با جامعه است تا قسمت چهارم این سریال همه چیز ناامیدکننده است. باید دید در ادامه چه اتفاقی رخ می‌دهد که بفهمیم موفقیت مهدویان در ساخت فیلم‌های سینمایی‌اش غیر از «شیشلیک» اتفاقی نبوده است.

عکس دیده نشده از جواد عزتی و همسرش مه لقا باقری

عکس های جوادعزتی و مه لقا باقری ، مهدی پاکدل و رعنا آزادی ور ، سعید چنگیزیان و الهام کردا ، فرهاد آئیش و مائده طهماسبی که به صورت زوجی و یا فردی در سریال زخم کاری نقش آفرینی کردند توسط چند عکاس در اختیار رسانه ها قرار گرفته است.

زخم کاری یک سریال پر شخصیت که بر مبنای روابط درون خانواده بنا شده است و سریال با زمینه ای اجتماعی و ملودرام پیش میرود و داستانی پرتنش دارد.

زخم کاری داستان مردی به اسم مالک ( جواد عزتی ) که به عمویش نعمت ریزآبادی ( سیاوش طهمورث )، صاحب شرکتی موفق و به نام، خیانت کرده و پول کلانی را اختلاس میکند و .....

اتفاقات بحث برانگیز و توجه دقیقی که این سریال به فساد اقتصاد حاکم بر این روز های کشور دارد، این سریال را به پرمخاطب ترین سریال حال حاضر تبدیل کرده است . جواد عزتی و مه لقا باقری زوج معروف سینما ،تلوزیون و تئاتر هستند که در سال ۸۵ به واسطه ی دنیا هنر آشنا شدن و ازدواج کردند. اختلاف سنی این دو یکی از نکات جالب زندگشان است. بازی جواد عزتی در تئاتری که مه لقا باقری کارگردانی اون را به عهده داشت باعث آشنایی و ازدواج این دو شد.جواد عزتی و مه لقا باقری هر دو در سریال زخم کاری به ایفای نقش میپردازد و بسیار خوش درخشیدند

 

انتقاد از سیگار کشیدن زیاد جواد عزتی در سریال زخم کاری + فیلم

زخم کاری یک مجموعهٔ نمایشی ایرانی به کارگردانی محمدحسین مهدویان و به تهیه‌کنندگی محمدرضا تخت کشیان، محصول سال ۱۴۰۰ است.

زخم کاری یک مجموعهٔ نمایشی ایرانی به کارگردانی محمدحسین مهدویان و به تهیه‌کنندگی محمدرضا تخت کشیان، محصول سال ۱۴۰۰ است که به صورت اختصاصی در فیلیمو و شبکهٔ نمایش خانگی پخش می‌شود.این مجموعه اقتباسی از رمان بیست زخم‌کاری نوشتهٔ محمود حسینی‌زاد است که با نگاهی از تراژدی [مکبث]نوشتهٔ ویلیام شکسپیر نگاشته شده‌است.

  سریال زخم‌کاری؛ صدا، دوربین، حرکت، حالا سیگار 

بسیاری از کاربران فضای نسبت به تعدد سکانس‌های مصرف سیگار واکنش نشان داده‌اند. دکتر عباس‌علی امیری می‌نویسد:سریال «زخم کاری» آنقدر که سکانس های سیگار دارد فکر کنم همه عوامل آسم گرفته باشند.

به گزارش مشرق، زخم کاری ۵ هفته‌ای است که با پروپاگاند رسانه‌ای فیلیمو تولید و توزیع شده و به صورت هفتگی در حال انتشار است. این سامانه اخیرا خبری را منتشر کرده است که این سریال با رضایت ۹۹ درصدی مخاطبانش همراه بوده است، در حالی که بسیاری از کاربران فضای نسبت به تعدد سکانس‌های مصرف سیگار در این سریال واکنش نشان داده‌اند. دکتر عباس‌علی امیری با اشاره به سکانس‌های متعدد کشیدن سیگار می‌نویسد: سریال «زخم کاری» آنقدر که سکانس های سیگار داره فک کنم همه عوامل آسم گرفته باشن، می خواهد «نوار» باشه ولی سیگار شده.

عکس های دیده نشده جواد عزتی و همسرش مه لقا

از سریال های او می توان به مثل هیچ‌کس، کمربندها را ببندیم، باغ مظفر، سه دونگ، سه دونگ، مرد هزار چهره ، چاردیواری ،  لطفاً دور نزنیم، دست بالای دست، دردسرهای عظیم و قهوه تلخ اشاره کرد. او در سریال قهوه تلخ و دردسرهای عظیم 2 هم حضور اشت. نقش او در قهوه تلخ یکی از ماندگارترین ها در کارنامه وی می باشد.

جواد عزتی ستاره این روزهای نمایش خانگی

جواد عزتی از بازیگران پرتلاشی که از سال های دور فعالیت خود را آغاز کرد.جواد عزتی بازیگری را از تاترهای خیابانی استارت زد و به گفته خودش پارکی در تهران نیس که او در آن دیالوگ های نمایش نامه هایش را فریاد نزده باشد.جواد عزتی کارنامه درخشانی از خود تا به اینجای کار به جاگذاشته اما بدون شک سریال زخم کاری تجربه ای متفاوت از جواد عزتی است که این روزها در نمایش خانگی مهمان خانه های ایرانی ها شده است.

زخم کاری متفاوت و جذاب است و نقش مالک یک نقش قابل تامل که بسیاری از تفکرات را به چالش می کشد.در ادامه تحلیلی از نقش مالک زخم کاری را باهم می خوانیم که قطعا خالی از لطف نخواهد بود.

سریال زخم کاری با کارگردانی محمدحسین مهدویان، این روز‌ها طرفداران زیادی پیدا کرده و توانسته رضایت مخاطبان باهوش سریال را جلب کند. یکی از نقاط قوت این سریال، شخصیت مالک با بازی درخشان جواد عزتی است که می‌توان گفت یکی از عمیق‌ترین شخصیت‌ها در میان سریال‌های اخیر ایرانی است. در ادامه با تحلیل شخصیت مالک از سریال زخم کاری همراه ما باشید.

اصل قدرت طلبی و جواد عزتی و همسرش

داستان سریال زخم کاری و شخصیت مالک حول محور قدرت طلبی تعریف می‌شود. این قدرت طلبی از ابتدا این گونه نبوده و طی گذشت سال‌ها و رخ دادن بعضی رویداد‌ها شکل کنونی را به خود گرفته. قبل از هر چیزی نخست بیایید به خود اصل قدرت طلبی نگاه نزدیکی داشته باشیم.

قدرت طلبی نوعی تمایل و یا به عبارتی بهتر نوعی نیاز فطری در درون انسان است که از کودکی آغاز شده و به شکل‌های مختلف در بزرگ‌سالی ظهور می‌کند. در واقع فرد قدرت طلب میل دارد تا بر همه چیز و همه کس حکومت کند و دوست دارد که بقیه از او حساب ببرند و امر بفرمای او باشند.

قدرت طلبی در کودک چیز طبیعی است که با رسیدن به رشد شناختی و اخلاقی حل و فصل می‌شود؛ اما قدرت طلبی در یک فرد بالغ، نوعی اختلال است که به صورت ناخودآگاه ظهور می‌کند. این اختلال و یا این شکل قدرت طلبی از ابتدا اینگونه نبوده.

به عنوان مثال، درون مالک نوعی حس تمایل به قدرت طلبی و حکومت کردن بر دیگران وجود دارد؛ تا جایی که برای رسیدن به این هدف، دست به کار‌های عصیانگرایانه‌ای می‌زند که هر کسی قادر به انجام آن کار‌ها نیست. در واقع این شکل از قدرت طلبی که ما از شخصیت مالک می‌بینیم، تنها وجه نهایی فرایند قدرت طلبی است.

این قدرت طلبی مانند هر تمایل دیگری در یک عنصر کلیدی ریشه دارد و طی یک فرایند شناختی _ روانی، رشد می‌کند و به یک تمایل غیر قابل کنترل تبدیل می‌شود.

احساس نیاز

در سکانسی از سریال زخم کاری، به دوران کودکی شخصیت مالک فلش بکی زده می‌شود. در این سکانس، مالک پشت تراکتوری نشسته که پدرش آن را برای شخص دیگری تعمیر کرده. مالک کوچک با گفتن یک دیالوگ، نشان می‌دهد که حس قدرت طلبی و تمایل به مالکیت او از دوران کودکی نیز با او همراه بوده. او می‌گوید: بابا، مگه با تراکتورمون نمیریم؟

رفتار متقابل پدرش نیز نشان می‌دهد که برای نیاز‌های او ارزش زیادی قائل است. اما نیاز‌های مالک تنها به صاحب یک تراکتور شدن ختم نمی‌شود.

او هم در دوره کودکی و هم در دوره جوانی، با مجموعه‌ای از نیاز‌های مادی، روانی و عاطفی روبه رو می‌شود که به علت اوضاع بد مالی خانواده‌اش قادر به بر طرف کردن این نیاز‌ها نیست.

ناکامی

شخصیت مالک از ابتدا در موقعیتی بزرگ شد که هم خودش و هم پدرش شخصیت‌های وابسته و مطیع بودند. به همین دلیل نه تنها به نیاز‌های او پاسخی داده نشد، بلکه در کنار آن مجبور بود نیاز‌های دیگران را بر آورده کند و به جای مالک بودن، مملوک باشد.

در واقع به بیانی بهتر، نیاز‌های مالک طرد شد و حس قدرت طلبی طبیعی او به شدت سرکوب شد؛ تا جایی که این حس قدرت طلبی درون او به شکل یک عقده رشد کرد. به این شرایط مالک که از کودکی تا جوانی با آن روبه رو شد، ناکامی می‌گویند.

حتی در یکی از فلش بک‌ها به صورت واضح مشاهده می‌کنیم که شخصیت مالک با ناکامی شدیدی مواجه می‌شود. آن هم ناکامی در رسیدن به معشوق خود یعنی منصوره. هیچ ناکامی بزرگ‌تر از ناکامی در راه عشق نیست. هر شخصیتی بعد از این ناکامی به شدت تغییر رنگ می‌دهد.

درماندگی آموخته شده

در روانشناسی یک بحث بسیار مهم و رایجی به نام درماندگی آموخته شده وجود دارد که می‌توان از آن به عنوان یکی از بزرگ‌ترین معضل‌های جامعه یاد کرد. بیایید این مفهوم را در قالب زندگی شخصیت مالک بررسی کنیم.

همانطور که در بالا اشاره شد، شخصیت مالک از کودکی تا جوانی با مجموعه‌ای از نیاز‌های مهم روبه رو شد که در ادامه با ناکامی در راه برطرف کردن این نیاز‌ها مواجه می‌شود. وقتی ناکامی برای مدت محدود و کوتاهی رخ دهد، شخصیت استواری خودش را حفظ می‌کند و بازهم ظرفیت ادامه دادن را دارد.

درماندگی آموخته شده یعنی قبول کردن این که کاری از دست من بر نمیاید و من مدام شکست می‌خورم و هیچ کس هیچ اهمیتی به من نخواهد داد.

شخصیت مالک با مواجه شدن پی در پی با شکست و ناکامی، به نوعی درماندگی آموخته شده دچار می‌شود. او حتی انرژی برای جنگیدن و رسیدن به خواسته‌هایش ندارد و نیازی را مطرح نمی‌کند؛ زیرا می‌داند که با ناکامی مواجه می‌شود.

عقده قدرت طلبی در درون شخصیت مالک نیز از حالت فعال بودن خارج می‌شود و به صورت نهفته درون او خاموش می‌ماند و فعلا تنها راه تخلیه این عقده، قبول کردن حقارت و ناکامی است. اما مسلما داستان به اینجا ختم نمی‌شود.

زندگی شخصی جواد عزتی 

محمدجواد عزتی متولد20 دی 1360 بازیگر اهل ایران و فارغ التحصیل تئاتر از هنرستان سوره است.

او کارش را با اجرای تئاتر های خیابانی شروع کرده است. خودش میگه  تقریبا هیچ بوستانی در تهران نیست که در آن تئاتر خیابانی اجرا نکرده باشم.اکثر کارهای او تم طنز و اجتماعی داشته اند.جواد عزتی متاهل است و همسرش مه لقا باقری نیز در حرفه بازیگری فعالیت می کند.

او از سال 75 بصورت حرفه ایی وارد دنیای بازیگری شده است.او ابتدا در تئاتر فعالیتش را شروع و سپس در سال 79 اولین کار تلویزیونی اش را بازی کرده است. جواد عزتی از 15 سالگی بازی در تئاتر را شروع و بدون هیچ معطلی کار کرده است.

سریال هایی که تاکنون جواد عزتی بازی کرده است :لطفا دور نزنیم ، هیچ کس ، کمربندها را ببندیم ، باغ مظفر، سه دونگ سه دونگ ، مرد هزارچهره ، چاردیواری ، دست بالای دست و قهوه تلخ و سریال دردسرهای عظیم. جواد عزتی همچنین در فیلم سینمایی طلا و مس نیز بازی کرده است.

  بیشتر بخوانید دلبری دختر ناز محسن کیایی برای پدرش | عکس قاب گوشی بامزه محسن کیایی فوری / سرمربی تیم ملی درگذشت اختلاف سنی جواد عزتی و همسرش چقدر است؟ + تصاویر دیده نشده قیمت مسکن با این روش جدید کاهش می یابد + جزییات اخبار لحظه‌ای بازار بورس 6 شهریور

منبع: فردا

کلیدواژه: جواد عزتی جواد عزتی در رد خون عکس جدید جواد عزتی بیوگرافی جواد عزتی جواد عزتی سریال زخم کاری جواد عزتی مالک سریال زخم کاری کارگردانی محمدحسین مهدویان جواد عزتی و همسرش مه لقا همسرش مه لقا باقری فیلم ها و سریال ها سریال زخم کاری افراد زیر ۱۵ سال استعمال دخانیات جواد عزتی بازی دردسرهای عظیم بهترین بازیگر سیمرغ بلورین جواد عزتی قدرت طلبی نمایش خانگی او در سریال اختلاف سنی فرهنگ سازی شخصیت مالک دیده نشده ترین فیلم نشان داده شخصیت ها قهوه تلخ طلا و مس سه دونگ نیاز ها سال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۳۶۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رانت ۶۹ میلیارد دلاری برای واردکنندگان

با جهش تازه نرخ ارز در سال ۱۴۰۳ که بسیاری آن را «هیجانی» و ناشی از اتفاقات غیراقتصادی تحلیل می‌کنند؛ حالا فاصله نرخ بازار آزاد ارز و نرخ نیمایی تقریبا به دو برابر رسیده است.

به گزارش اعتماد، در سال ۱۴۰۱ دولت طی یک برنامه پر سرو صدا و تحت عنوان «جراحی اقتصادی» ارز ترجیحی با نرخ ۴۲۰۰ را حذف کرد و به جای آن نرخ مبادله‌ای را جایگزین کرد که حدود ۲۸۵۰۰ تومان بود. با این کار، فاصله میان ارز ترجیحی با ارز بازار آزاد کاهش پیدا کرد.

هر چند این اتفاق موجب تورم شدیدی در بخش کالا‌های اساسی و دارو شد؛ اما استدلال دولت این بود که شکاف میان ارز ترجیحی با نرخ بازار آزاد از طریق چاپ پول تامین می‌شود و این کار تورم‌زا است. استدلالی که در نوع خود درست است. اما حالا دو سال از آن زمان گذشته، تورم نزدیک به ۴۰ درصد (مطابق آمار رسمی) ماندگار شده و از همه بدتر، با جهش‌های تازه نرخ دلار این شکاف بار دیگر دو برابر شده است.

به این آمار‌ها نگاه کنید که توسط بانک مرکزی اعلام شده است: در اردیبهشت امسال برای کالا‌های اساسی به نرخ ۲۸۵۰۰ تومان یک میلیارد و ۲۷ میلیون دلار، برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ ۴۱ هزار تومان مبلغ ۲ میلیارد و ۵۴۹ میلیون دلار و برای خدمات ۱۲۱ میلیون و برای واردات در مقابل صادرات به نرخ توافقی ۷۴۷ میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی نیز ۹۳۰ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۹۷ میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و ۲۷ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شده است.

در مجموع آنگونه که بانک مرکزی می‌گوید نزدیک به ۴.۵ میلیارد دلار به نرخ ترجیحی، ارز اختصاص داده شده. در حالی که شکاف میان این نرخ با نرخ بازار آزاد از جایی باید تامین شود که دم دستی‌ترین آن، فشار به منابع پایه پولی است.

عبدالناصر همتی رییس کل اسبق بانک مرکزی نیز چندی پیش خبر داده بود که «مسوولان بانک مرکزی در طول سال ۱۴۰۲، مبلغی به ارزش ۶۹ میلیارد دلار ارز با نرخی بسیار پایین‌تر از نرخ ارز در بازار، برای واردات تامین کرده‌اند و در حال حاضر اختلاف نرخ ارز بازار آزاد با نرخ ارز نیمایی به ۲۵ هزار تومان یعنی بیش از ۶۰درصد رسیده است و اختلاف آن با ارز ۲۸۵۰۰ تومانی به ۳۷ هزار تومان رسیده یعنی ۲.۳ برابر شده است.»

این اختلاف قیمت میان دو نرخ ارز، به صورت ریالی از طریق بانک مرکزی جبران می‌شود و رانت شیرینی است که به واردکنندگان عمدتا بزرگ و وابسته به دولت می‌رسد. اما نتیجه آن چیزی جز پودر شدن قدرت خرید مردم و افزایش تورم در پایان سال نیست. با نرخ ارز ترجیحی باید چکار کرد و آیا زمان آن رسیده که بانک مرکزی نرخ ارز ترجیحی را بالاتر ببرد؟

رویکرد حاکم بر تیم اقتصادی دولت نیاز به تغییر اساسی دارد

وحید شقاقی شهری، اقتصاددان و استاد دانشگاه در واکنش به این آمار‌ها، گفت: بانک مرکزی سیاست اشتباهی را در پیش گرفته است و تداوم این رویکرد برای کشور فاجعه‌آفرین است، ضرورت دارد تا دولت تغییری اساسی در رویکرد حاکم بر تیم اقتصادی و افراد خود داشته باشد.

او ادامه داد: هم اکنون در نظام ارزی کشور یک نظام چند نرخی در حال اجراست که این نظام چند نرخی باعث رانتی بزرگ برای گروهی محدود شده است، زمانی که اختلاف بین نرخ ارز بازار آزاد با مرکز مبادله ارزی حدود ۵۰ درصد است یک عطش سیری‌ناپذیر هم برای واردات شکل می‌گیرد که در کنار این موضوع با بیش برآوردی در واردات هم روبرو می‌شویم.

شقاقی شهری تصریح کرد: این اختلاف ۵۰ درصدی رقم کمی هم نیست و همه به دنبال دست یافتن به این رانت ارزی هستند که یکی از علل کسری تجاری غیرنفتی ۱۷ میلیارد دلاری سال گذشته نیز موضوع مربوط به اختلاف ۵۰ درصدی نرخ بازار آزاد با مرکز مبادلات ارزی بود.

این کارشناس اقتصادی ادامه داد: صادرکنندگان هم در این شرایط کم برآوردی می‌کنند و تمام ذهنیت‌شان به این سمت می‌رود که ارز حاصل از صادرات‌شان را در مرکز مبادلات عرضه نکنند، موضوع دیگر به افزایش خروج سرمایه برمی‌گردد که صادرکنندگان و سرمایه‌گذاران و تجار سعی می‌کنند ارز حاصل از صادرات را به گونه‌ای وارد کشور نکنند.

کلیه کالا‌ها با نرخ ۶۰ هزار تومان به دست مصرف کننده می‌رسد

او خاطرنشان کرد: ضمن آنکه نرخ دلار محاسباتی کلیه کالا‌هایی که به دست مصرف کننده نهایی می‌رسد بیش از ۶۰ هزار تومان است از قیمت خودرو گرفته تا گوشت و مرغ و ... لذا در این میان این رانت برای واردکنندگان ایجاد می‌شود و هیچ عایدی هم ندارد و تنها منجر به حیف و میل منابع ارزی می‌شود.

این اقتصاددان افزود: اواخر اسفند ماه سال ۱۴۰۲ بانک مرکزی اعلام کرد برای هر نفر ۱۰۰۰ دلار ارز مسافرتی تخصیص پیدا می‌کند و سیل افرادی که هجوم آوردند تا از این اختلاف بازار آزاد و بازار نیمایی (۴۲ هزار تومانی) بهره‌مند شوند کم نبود ضمن آنکه به دلیل اختلافات ارزی بخشی از هزینه‌های مسافرت این افراد هم رایگان شد.

دیگر خبرها

  • حاشیه جدید بارسا: اعتراض همسر ستاره به نیمکت‌نشینی!
  • ترامپ به من گفت در مورد رابطه با «خانم بازیگر» حرفی نزنم
  • فرهنگ صلح و سازش مردم یزد باید مستند شود
  • گردوخاک الهلال در عربستان؛ اختلاف امتیاز با النصر زیاد شد
  • کوهرنگ میزبان همایش صلح یاران
  • ماجرای جنگ شهاب حسینی و پارسا پیروزفر مقابل جواد عزتی و الناز حبیبی
  • کوه‌ها هم ترک برمی‌دارند!
  • رانت ۶۹ میلیارد دلاری برای واردکنندگان
  • کودتا در استقلال برای ۵۰ میلیارد تومان؟
  • (ویدئو) یک دختر جواد عزتی را بغل کرد؛ حراست گیر داد